varför Borås? | isabellaknutsson
isabellaknutsson

isabellaknutsson

Annons

varför Borås?

på förlossningen och även BB frågade alla varför jag valt att föda hos dom med tanke på att jag egentligen tillhör NÄL, anledningen är enkel faktiskt, redan med Aiden valde jag Borås mest för att min mamma rekommenderade Borås och sa att NÄL är skit och upplevelsen efter Aidens förlossning var ju toppen och nu när Jesseline skulle födas ville jag absolut inget annat än att komma till Borås.

personalen på förlossningen i Borås är underbara, båda mina förlossningar har jag känt mig otroligt trygg och väl bemött bortsett från den hemska barnmorskan jag fick allra först med Aiden, men dom som funnits i rummet och hjälpt till när mina barn väl ska komma ut har varit fantastiska, så himla stöttande!
dom var med och pushade och stöttade mig hela vägen och det är precis vad en mamma behöver i den stunden.
Mycket är ju tack vare själva personalen till att jag valt Borås men en del beror också på BB-hotellet faktiskt, när jag fick Aiden kom vi ju till BB-hotellet och det var ju en dröm, riktig säng, bra personal, tv, ja det var som ett riktigt hotell faktiskt. dock fick ju jag och Jesseline inte komma dit då jag bestämde att vi skulle åka hem istället, men om vi hade blivit kvar så hade jag ju fått komma till hotellet igen och jag vill hellre sova i mjuk och skön säng än en hård sjukhussäng (som det oftast är på vanliga bb-avdelningar).

ett plus är ju att jag och mina barn är födda på samma förlossning! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
isabellaknutsson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Sängen på avd jag låg efter förlossningen var ingen höjdare för det var samma som jag hade på förlossningen för de körde upp mig. Inte alls skön så det var lyx när man kom hem och sov i egen säng

Annons
stats