16 NOVEMBER 2018 - varför julpyntar jag tidigt? | isabellaknutsson
isabellaknutsson

isabellaknutsson

Annons

16 NOVEMBER 2018 – varför julpyntar jag tidigt?

Hej på er!

Nu har det gått ett tag igen sedan senast så nu kände jag att det är dags för en liten uppdatering.

Det har väl inte hänt så jätte mycket det senaste, vi har haft en mildare förkylning, eller iallafall jag, barnen har klarat sig hyfsat, Aiden har fått jobbigare med sin astma men det är inget konstigt denna årstiden, han får dagligen sin medicin nu.

I förra veckan var vi inne och kollade mer gällande Aidens hörsel, läkaren tyckte det såg bra ut och anledningen till att han hade fått lite dåliga resultat på hörseltestet är för att det samlats vätska vid trumhinnan. Vätskan bör försvinna av sig självt men vi ska dit om ett halvår igen för att kolla så det är borta.

Fick hämtat våran nya gran idag också. Den är mindre än den förra vi hade så jag vet inte om jag är helt nöjd med den än och det stora pluset är ju att belysningen är färdig i granen. Jag tycker det är mega tråkigt att stå och vira ljusslingan runt, runt och runt..

Vet att många undrar varför jag julpyntar så ”himla” tidigt år efter år och anledningen är för att jag blir så himla lätt deprimerad och hösten är en tid som depressionen blir som jobbigast och därför julpyntar jag för då blir jag gladare i både mig själv och hemmet och jag trivs så mycket bättre då. Kanske låter löjligt men så är det.

Nu ska jag gosa ner mig i soffan och mysa framför min julgran och titta på någon julfilm kanske, hoppas ni alla får en trevlig kväll och helg!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
isabellaknutsson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats