HELSYSKON | isabellaknutsson
isabellaknutsson

isabellaknutsson

Annons

HELSYSKON

jag får emellanåt höra att mina syskon inte är mina riktiga syskon och det gör så ont i mig, jag och mina syskon har inte alla samma pappa MEN dom är fortfarande mina HELsyskon, vi har samma mamma och för mig är det det som gör oss till riktiga syskon, hade vi haft samma pappa men inte samma mamma hade jag inte känt att vi var syskon faktiskt.

Det som gör mig lite fundersam är hur Aiden och Jesseline kommer reagera i framtiden dom har ju båda två samma mamma och pappa men om dom får ett syskon så kommer dom inte ha samma pappa som småsyskonet men för mig kommer dom alltid vara helsyskon oavsett, för dom alla 3 kommer ifrån mig, men jag undrar hur dom kommer tänka och känna, jag hoppas att dom alla 3 kommer känna så som jag gör med mina syskon.

image

Men innan det blir dags för nummer 3 så vill jag att dom här små ska vara gående, jag vill ha en enkelvagn till nästa, hahah!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
isabellaknutsson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. lwetterlind
  lwetterlind

  Jag har också bara halvsyskon men från både min mammas och min pappas sida. De är alla mina riktiga syskon men får ofta höra att jag inte har några “riktiga syskon”. Tråkigt det där!

  1. isabellaknutsson
   isabellaknutsson

   Det är jätte tråkigt, vi alla har vår egen syn på olika saker även i denna situation. Jag har växt upp med mina syskon från mammas sida och även om vi har olika pappor så spelar det ingen roll, men min biologiska pappa fick en dotter i sitt senare äktenskap men hon är inte min syster och han är heller inte min pappa. Jag har mina syskon och min mammas man har blivit som min pappa istället.

Annons
stats