2 DECEMBER | isabellaknutsson
isabellaknutsson

isabellaknutsson

Annons

2 DECEMBER

Hej finisar!

Jag hann inte med något godmorgon inlägg, vi vaknade ganska sent, barnen vaknade 8.20 ca och väckte mig också, och allt är så stressigt på morgonen blöjbyten, tandborstning, frukost, ja ni fattar nog.

Och så fick jag ringa ett snabbt samtal och boka möte inför framtiden, haha. Jag vill inte gå in på några detaljer eller så då allt inte är helt bestämt..

har ni sett julkalendern på tv? Både jag och Aiden tycker den är jätte bra! Varje gång den tar slut så säger han “mamma igen!” Hahah, så vi tittar både morgon och kväll. Idag missade vi ju 7.15 men kollade vid 10, dock var det med hörseltolk? (Heter det så?) men man såg ju och hörde ändå, men vi får en ordentlig bild ikväll!

Barnen har också fått börja öppna klappar i adventskalender jag gjorde, Aiden fick igår och Jessie idag, Aiden har faktiskt många fler för det var så svårt att hitta till Jesseline, kommer visa bilder på grejerna dom får men jag tänkte att jag tar ett inlägg i veckan ungefär så det blir några stycken 🙂

nu vill jag önska er alla en toppen helg! Stor KRAM till er!

IMG_7345

Min lilla prinsessa har fått tjockare hår nu äntligen (haha) så nu kan hon ha rosetter i. Himla gulligt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
isabellaknutsson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. isabellaknutsson
      isabellaknutsson

      Jag beställde den från en tjej på instagram kommer tyvärr inte ihåg kontot, men sök så hittar du nog 🙂 det är ett spänne 🙂 kram

Annons
stats