2018 | isabellaknutsson
isabellaknutsson

isabellaknutsson

Annons

2018

2018 är snart förbi, ett år med lycka, glädje, kärlek, svek, skratt och tårar. 

Trots att detta året började med ett enormt svek så har jag ändå kämpat och nu precis i slutet av året så mår jag bra. Jag gav inte upp, jag kämpade och gick vidare. 

Jag har lärt känna många nya fina människor detta året också. Jag valde att börja om i utbildningen då jag missade så himla mycket så jag hamnade i en ny klass med så många fina och roliga människor. Och så har det blivit många fler även privat. 

Bilder från detta året.

Innan sommarlovet så var jag med min gamla klass på kanothajk, det var kämpigt men fy vad kul det var! Minns hade jag hade extrem ångest och panik över denna veckan. Drömde i en vecka innan att jag skulle välta och alla mina saker sjönk till botten, hahah! Men jag välte inte, alla mina saker hade jag kvar när jag åkte hem. Och jag var så imponerad och stolt över mig själv för att jag klarade det.

Sommaren var ju helt underbar med massor av sol och värme! Så mycket vi badade denna sommar tror jag inte vi badat på 3 somrar ihop ens, hahah.

Många promenader och timmar på olika lekparker.

En vecka vid havet i början på sommaren. Vi letade krabbor och efter en stund hittade Aiden en, megastolt.

Ommöblering i hemmet. När T flyttade så blev detta mitt kontor men det kändes onödigt att jag skulle ha det för mig själv så det blev barnens lekrum och jag har en liten del med skrivbord.

Min braskamin fick en ny plats. 

Jag gick från mörkt till ljust hår. En ombre med mörk botten. Färgade någon gång mars-april så nu börjar jag bli sugen på det mörka igen, haha!

Mycket sånt har det också blivit, nu var det ett tag sedan faktiskt så blev jätte sugen nu bara för det.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
isabellaknutsson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats