20 OKTOBER 2019 | isabellaknutsson
isabellaknutsson

isabellaknutsson

Annons

20 OKTOBER 2019

Godkväll!

Hoppas ni har en fin lördagkväll! För min del har det blivit en lugn kväll ihop med barnen, våran helg hittills har varit full med mys och familjetid. Känns skönt att bara vara hemma ibland, ta det lugnt, pyssla och fixa både inomhus och utomhus. Vi har ju haft fint väder ett tag nu trots kylan så vi har grejat ute jag och barnen.

 

Idag önskade Aiden fattigariddare till lunch, han och Jessie fick det hemma hos mormor och morfar tidigare i veckan och han tyckte det var jätte gott. Jag själv har inte ätit det på jätte länge men idag var det faktiskt gott.

Och jag har varit så sugen på köttfärssås hela dagen så det fick det bli till middag.

Dom två, mina fina barn. Syskon och bästa vänner. Aiden säger varje dag att Jessie är hans bästa vän och det värmer mitt hjärta. På föris är han beskyddande och Jessie söker sig till storebror så fort dom är ute och leker, när jag hämtar dom på eftermiddagarna och dom är ute så cyklar dom tillsammans, antingen cyklar Jessie och Aiden åker med i bak eller tvärtom.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
isabellaknutsson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats