isabellaknutsson

våran dag och massa bilder

godkväll!
jag och lillasyster är inne hos storebror som ska sova, som vanligt är byggare bob på tv:n och Aiden ligger och härmar de mesta ljuden som görs.

idag tog jag med mig båda barnen ut på en liten promenad, lördagsgodis glömde denna mamman köpa igår men Aiden blev inte missnöjd, två dagar med promenad är ju nästan bättre än godis (läs NÄSTAN!).
Efter promenaden åt vi lite godis och lekte uppe i rummet, jag blev mest låst med tanke på lillasysters i famnen men Aiden sitter gärna och bygger lego själv, men att veta att mamma är precis där och hjälper till akut känns tryggt och skönt.
Annars har jag betalat räkningar och gjort 2 mindre beställningar som jag visar framöver.

Aiden har fått en liten grej med skor, och speciellt lillmoster Tuvas skor, dom vill han ha på sig hela tiden.

ROSA!
Mina barn kommer verkligen ha ”flick&pojk-färger” både i framtida rum och kläder.

Filten som syns är från nextdirect, mjuk och härlig!

kvällslek, efter en stund kom hans morbror och gudfar Oliver in och byggde med honom också, Aiden njöt varje sekund kan jag säga. Oliver busar gärna med Aiden men att han kom och satte sig med honom så är inte ofta, så Aiden blev självklart överlycklig!

En titt på en utav Jessies pyjamasar, denna fick hon av sin mormor och morfar, tyvärr är hon inte alls mycket för pyjamas och kläder över lag utan bara blöja är bäst!

Nuknapp från namnnappen är favoriten här hemma för lillan, det var Aidens också från första början (dom få gånger han tog napp som liten bebis).

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats