isabellaknutsson

våran dag, julklappar i tankarna

jag och min goding har haft en super dag, i förmiddags blev det lek och bus med Stina, vila en stund vid 12 och upp igen vid 13.30, på med kläder, Aiden fick inviga sina termobyxor jag köpte förra året och sen iväg till moster Ida för att leka med hennes vovvar, Aiden har varit lite avvaktande med mosters stora hund innan men inte idag, idag var det full fart med bus och lek och Aiden lät till och med Tyson pussas lite.
Vid 16 skulle Ida hämta sin sambo på jobbet så då var hon gullig och körde hem mig och Aiden också och väl hemma så blev det en hel del bus med Stina också! hahah funderar på ifall dom aldrig tröttnar, både Aiden och Stina, det är fullt ös från morgon till kväll känns det som.

Aiden har kommit i säng och jag har julklappar i tankarna, jag har gjort en liten om planering vad gäller julklapparna och har bestämt mig för att gudföräldrarna här hemma ska få varsin julklapp utav sin gudson också och jag har en liten tanke om vad, inget jag vågar riskera att skriva här just nu då det kan hända att någon av dom läser detta. Mormor och morfar beställde jag till igår så det borde komma i veckan, känns skönt att det snart är färdigt så jag kan slappna av tiden ut!
Fast jag har en kvar efter detta också och det är ju så klart Ida och jag har inte en aning om vad jag ska köpa, står helt stilla i huvudet! hahah, men jag får väl klura på den ett tag till..

hos moster Ida med vovvarna ❤

liten kort stund med bokläsning, min pojk är inte direkt sitta-stilla-typen så dessa stunder är extremt få!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats