isabellaknutsson

vår julafton ❤

godkväll!
har ni haft en bra jul? jag har haft en super bra jul med min familj ❤
Vi började med stress, fix, städ, matlagning, sminkning, påklädning osv men allt avslutades med en massa mys och överlyckliga barn!

Vi åt julmat ungefär vid 14, fixade med disk och inplockning av den mat som blev över och lagom till Kalle Anka var vi färdiga så vi gick upp och satte oss och åt lite godis och bara hade det trevligt, runt 17 tiden dök tomten upp och Aidens reaktion till en början var avvaktande, tomten går upp för trappan och Aiden står längst upp och ju närmare tomten kom desto mer backade Aiden, men inga ledsna miner utan ett leende fick tomten och efter det så ville Aiden springa och hämta paket hos tomten hela tiden.
Tomten släppte vi när ungefär hälften av alla paket var lästa och utdelade, det låg ju närmare 130 julklappar under granen! De större barnen fortsatte läsa och dela ut alla paket och strax efter väntades kaos, julklappspapper låg överallt, alltså bokstavligen ÖVERALLT!  i soffan, på bord och hela golvet! Men alla de små blev jätte nöjda och glada över sina julklappar och då blir man ju alldeles varm i hjärtat och känner sig själv så duktig och lycklig!
Alla barnen lekte med sina julklappar tills läggdags (Aiden fick vara uppe längre idag faktiskt) och Aiden var jätte glad för han fick en massa ”örnörn”, mormor och morfar köpte mängder med bilar plus att morbror och gudfar Oliver också hade köpt en, så en lyckad jul helt klart! 
jag tog en del bilder med telefonen men många togs också med mammas kamera och den har jag inte hunnit kolla igenom så bilder kommer upp imorgon om jag hinner.

nu under kvällen ser jag ut så här, har haft håret utsläppt hela dagen men nu kände jag att jag ville ha upp det.
Gjorde en lite finare sminkning idag för att det är julafton, den draperade toppen är från Lindex.

Nu tar jag kväll, är helt mos i huvudet typ.

passar på att önska er alla god jul ännu en gång och jag hoppas att ni haft en mysig och underbar jul precis som jag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats