isabellaknutsson

vad hände med jobb erbjudandet?

Nu har vi precis lagt lillkillen för natten så jag och mannen min ska mysa och ta det lugnt nu, funderar på ett bad eller dusch för att slappna av lite extra.
Många undrar säkert vad som hände med mitt jobb erbjudande, jag skulle ju ha börjat i måndags om jag ville men tyvärr var jag tvungen att tacka nej, lillkillen får ju inte komma in på dagis ännu så jag fick skjuta på det, skickade till arbetsgivaren men fick dock inget svar så det verkade väl inte så positivt trots allt. Men det kommer ju andra jobb som tur är! Början känna mig lite rastlös i vardagen nu så jag ska lämna in papper så Aiden får en dagis plats så jag kan börja jobba så snart han fyllt 1 år. Och nu får ni inte ta mig fel för att jag älskar att vara hemma med Aiden, men efter att ha gått hemma i över ett år med lite skola någon gång i månaden så har jag aldrig känt mig så motiverad som nu med att börja arbeta. 

Nu ska vi mysa lite här, idag är det min tur att titta på medans karln min lagar mat det händer inte ofta (har faktiskt aldrig hänt, hahah!!)

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats