isabellaknutsson

Två nya uttryck och ord för Aiden, en vinning för oss båda

vilken seg dag! det känns som att den aldrig tar slut, egentligen är ju klockan 20 strax men Aiden är hur pigg som helst, trodde han skulle vara super gnällig och trött men nej då vilket är väldigt skönt för min del då jag slipper gnället och försöka hålla honom vaken.
denna söndagen har spenderats inomhus med lek och bus, Aiden var extremt gnällig strax innan maten och bara skrek men efter maten så har han varit pigg och glad och vi har lekt inne på rummet och idag fick jag bild på när Aiden vänder hela leksaksbacken upp och ner, som jag skrattade och Aiden hakade på snabbt efter.
under eftermiddagen och kvällen så har det hänt mycket med Aiden, han börjar förstå allt mer och mer och säger enstaka ord och för var dag så är det oftast något nytt men idag har han lärt sig två nya grejer, jag hittade två små hundar bland alla tusen olika leksaker och sa till Aiden att vovven säger ”voff voff” och han var inte sen med att imitera så han satt en bra stund på golvet med hunden och skällde, världens gulligaste! och nu på kvällen så tog jag fram mannafrutti som han skulle få och när jag frågar om han vill ha så säger han ”gott gott” snacka om att jag blev chockad, gott gott är ett uttryck jag själv inte brukar använda mig av men det är något nytt han fått in, möjligtvis att han snappat upp det av någon morbror här hemma men jag vet inte.

vad gäller bilderna så vet jag att Aiden är super kladdig och kläderna är inte speciellt rena men vi hade precis ätit och jag orkade inte byta kläder på stört och Aiden ville hellre leka, så det blev en vinning för oss båda, mamma och son som slipper bråk = glad mamma och son!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats