TVÅ HÄRLIGA DAGAR  | isabellaknutsson
isabellaknutsson

isabellaknutsson

Annons

TVÅ HÄRLIGA DAGAR 

Godmorgon! 

Hoppas ni alla mår bra, här mår vi bra och har haft två toppen dagar, igår åkte vi med min mamma och pappa och alla syskon till havet, vi åkte vid 10 tiden på morgonen och vi badade, solade, lekte och hade en jätte mysig dag, vi åkte hem runt 16-17 tiden igen och var hemma runt 18 och då gick vi en sväng till lekparken och så somnade vi alla jätte skönt, barnen somnade ganska fort efter lekparken och jag och T myste i soffan, men efter en stund somnade jag, haha! 

Idag har vi varit ute och åkt, vi har åkt till olika sjöar här runt men det var så mycket folk så vi åkte hem till svärmor, dom var visserligen inte hemma men T fixade vattenspridare och mat så var vi där ett par timmar men det blev så himla varmt på eftermiddagen så vi mötte upp min familj vid en sjö en bit härifrån och badade massor och solade. Och nu sover barnen, T är iväg med vänner och jag sitter framför tv:n. 

jag har två härliga lediga dagar men imorgon väntar jobb och även fredag sen har jag semester en hel vecka om inget händer, T har också semester nu så vi får en vecka ihop, men vi har inte planerat in något speciellt, vi hoppas på fint väder så det blir mycket sol och bad! 

Havet, så himla fint men tråkigt nog blåste det mycket men det var jätte mysigt att få komma bort allihopa. 

Så många fina snäckor vid stranden, nackdelen var ju att många hade gått sönder så både jag och T skar upp fötterna.. 

Våran prinsessa ❤️


Och mina två favorit killar ❤️


Våra fina, hemma hos svärmor. 


Så blev det bad idag också, A och J badade massor, det gjorde jag och T också men dom var i hela tiden, haha! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
isabellaknutsson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats