isabellaknutsson

tre månader

idag är mitt hjärta redan tre månader! oj vad tiden går fort, det är galet egentligen. tiden har gått så fort men det känns som att det ändå var igår jag var inne på förlossningen men samtidigt så känns det som jag haft honom längre än bara tre månader. dagarna går så fort och på ett sätt så händer det så otroligt mycket, men på ett annat sätt så händer ingenting.. Aiden har utvecklats så himla mycket på dessa få månaderna. Han älskar att stå upp i mitt knä och är otroligt stark, han vänder sig från mage till rygg i babygymmet, han är vaken mera och älskar uppmärksamhet, han blir arg om han försöker prata med någon som inte reagerar, han älskar att prata och le.

och jag då? jag har växt otroligt i mammalivet och denna rollen och jag älskar det! detta är det bästa jag gjort och Aiden har förändrat mitt liv totalt, jag är nöjd med mig själv, jag känner att detta är min grej i livet. jag är nöjd med mitt val att bli mamma och jag är nöjd med mina val som mamma.
men jag ska inte bara sitta och skriva hur underbart allt är för då ljuger jag. Det är väldigt mycket jobb och extremt lite sömn.. jag hinner knappt in i duschen, jag hinner inte lägga extra tid på mig själv om vi ska iväg, jag är glad om jag hinner få på mig kläder och några drag med mascara, jag stressar sönder mig själv varje dag, så fort han skriker får jag panik, när jag och Nathalie var på maxi i fredags så började Aiden skrika och jag blev super stressad och kunde inte tänka.. Nathalie var gullig och tog upp honom och sa att jag skulle lugna ner mig, jag har världens bästa vän alltså!
sömnen är något jag varit beroende av sedan jag blev äldre och det har varit jätte viktigt för mig, nu är jag glad om jag får tre timmars sömn. Men nu så har Aiden börjat sova längre mellan måltiderna och då får jag lite mera sömn än vad jag fick de första två månaderna. och dessutom sover vi lite extra på morgonen så vi kanske har hoppat upp till fem-sex timmar per natt istället.

det är inte alltid som en dans på rosor när man har barn, men många stunder är det absolut helt underbart! det finns inget bättre än att vakna bredvid min glada son som gärna vill prata med trötta mamma och när jag slår upp ögonen så möts jag av världens finaste leende!

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats