isabellaknutsson

tragisk händelse – attacken i Trollhättan

igår var ju en dag som vi alla kommer att minnas resten av våra liv, en ofattbar händelse som absolut inte får hända, en attack emot en skola i Trollhättan.
Jag har min ena syster på ett utav Trollhättans gymnasium och en tjej som står familjen väldigt nära, skräcken när detta beskedet kom var för jävlig och tankarna bara snurrade, först fick man inte veta vilken skola och det var hemskt.
Det är otroligt mycket sorg i hela Trollhättan efter denna attack och det är förståeligt, jag förstår inte hur en människa kan göra något sådant, som mamma blir jag fruktansvärt rädd, skolan är ett ställe som en förälder förväntar sig ska vara något tryggt men igår fick vi det bevisat att det inte är tryggt, jag som mamma blir väldigt orolig över hur framtiden här i Sverige kommer se ut, det sker mord inne i varuhus, kidnappning och mord vid arbetsdagens slut, och nu en attack inne på en skola där en man går omkring med svärd och sedan blir skjuten av polis, det är tragiskt.
Denna mannen som mördade och skadade dessa människor på skolan miste livet också, han avled av sina skottskador och en del av mig tycker att det var rätt, han mördade och skadade oskyldiga barn och vuxna men en del av mig tycker att han kunde överlevt så man kunde få svar på sina frågor, många har frågor till denne mannen och dom kommer för alltid att vara obesvarade. Han är död och kommer inte kunna svara på våra frågor och jag tycker det är tragiskt att människor sitter och spekulerar i varför, det finns människor som suttit och kollat vad han gillat och delat på facebook och påstår efter det att han var nazist osv, något mer människor gör är att dom sitter och kollar upp hans familj, släkt och vänner, vad dom gillar på facebook!!! Vad har hans familj, släkt och vänner med detta att göra? varför ska man sitta och blanda in dom i denna tragiska händelse? i nuläget är det 3 som mist livet, mördaren själv och 2 stackars offer, det är otroligt synd om dessa offer och jag lider med dom och deras anhöriga och vad gäller mördaren så tycker jag inte synd om honom men jag lider med hans nära för att dom kommer få leva med att deras son, barnbarn, bror, brorson, systerson, vän osv var en mördare och jag tycker att det är tillräckligt med skam för dom och för oss var han bara en mördare men för många var han en älskad son, bror, barnbarn, brorson, systerson, vän osv.
Jag förstår att många vill uttrycka sitt hat emot denna man men snälla tänk er för på hur och vad, han hade också familj och detta är en tragisk händelse för dom också, deras pojk gjorde detta, något dom säkerligen aldrig tänkt sig heller men det hände, och det är inte bara hemskt och fruktansvärt för oss, utan även för dom så snälla tänk er för när ni uttalar er!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Nej det är möjligt att han inte mådde bra men sorgligt nog kommer vi aldrig få en förklaring. Precis, men allt kretsar kring offren och deras nära och det tycker jag är fel.. Tack ?

  2. Anonym

    Han mådde nog inte så bra. I allt detta så är det som du säger, – hur som helst förlorade alla sina kära. Vart sig han som påbörjade det. Fint skrivet ?

stats