isabellaknutsson

TIGI BED HEAD

Mitt nya schampo och balsam, jag har ju använt LCC long lastning schampo och balsam men jag har gått över till TIGI Bed Head, det är uv-skyddande vilket jag tycker är väldigt bra, så min tanke är att ha detta under vår och sommar och LCC höst och vinter.
Frisörer säger ju att man ska variera med schampo och balsam och efter de olika årstiderna och jag har hittat mina favoriter.
LCC long lastning är super bra för de som inte vill duscha håret ofta, för min del räckte det men 1 gång i veckan, perfekt när Jesseline var nyfödd och tiden inte fanns för att duscha håret.
TIGI Bed Head är också super bra men på annat sätt, nu får jag duscha håret 2 gånger i veckan men det är det ändå värt, schampot går snabbt att skölja ur plus att det är lätt att schamponera in, jag är håröm och schampon som är sträva gör så ont när jag ska massera i hårbotten men inte med detta, detta schampo har som balsameffekt i, SUPER! Balsamet går också snabbt att skölja ur och är väldigt mjukgörande, och dessutom luktar både schampot och balsamet underbart!

TIGI Bed Head Colour Goddess Tweens hittar ni HÄR​(Annonslänk) 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats