TACK! | isabellaknutsson
isabellaknutsson

isabellaknutsson

Annons

TACK!

Jag vill börja med att tacka alla för fina ord och fint stöd. Några har vetat om min abort men många har också varit helt ovetande och mest för att jag skämts över det. För att jag inte satte ner foten för det livet JAG bar på. Jag lät en annan människa bestämma över mig och det var något av det värsta jag utsatt mig själv för. Men efter denna händelse har jag lärt mig mycket om en människa, hur falsk en människa kan vara framför allt. 

Tyvärr är inte DEL 1 det enda som hänt under der senaste året, jag har fått utstå en hel del och ett tag så kändes det som att det aldrig skulle bli bra, att jag aldrig skulle få leva ett normalt liv.

Hur som helst, idag har vi varit på Bvc med lilla Jessie, hon växer och utvecklas som hon ska. Aiden hade en 4-års kontroll i mitten på juni och även han växer och utvecklas som han ska.

Annars idag har vi städat och handlat, en vän till mig var på rusta och köpte med sig mattor hem till mig och på något sätt så känns det betydligt mycket mer hemtrevligt med mattor, haha.

Ville också kika in och önska er alla en toppen helg! Jag och barnen har inget planerat, vi ska mysa hemma och ta det lugnt mest.

Jag och mina älsklingar! ❤

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
isabellaknutsson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats