isabellaknutsson

svar på kommentar

​fick några frågor i en kommentar nu för en stund sedan och den lyder: hej! Hur kommer det sig att Aiden inte har kontakt med sin faster och släkt på sin pappas sida? och vad säger pappan om detta? är han med på det eller är han emot det?

Jag har redan skrivit ett inlägg om detta (har jag för mig) men jag kan väl ta det en gång till, anledningen till att dom inte får träffa honom är för att jag fick höra och ta en massa skit utav Aidens pappas sida under graviditeten och ingen av dom brydde sig när han låg i magen och jag tycker ju att det är redan i magen allt startar, han levde ju redan i magen liksom men det passade inte dom att höra av sig för att kolla hur vi mådde.

Han har varit lite både och faktiskt, från början var han med på det och sen vände han och tyckte att dom skulle få träffa och så har det varit från och till under det senaste året men nu när han kom hem så sa han att hans farmor inte skulle få träffa honom. Aiden har flera fastrar så jag vet inte vem du inriktar dig på men en utav fastrarna har Pontus tyckt ska få träffa honom men jag har varit emot det och till slut sa inte Pontus emot mig, jag vet inte om det var för att han var på min sida i mitt beslut men det han sa var ju att han tyckte att dom allihopa skulle vänta med att träffa honom. 

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats