isabellaknutsson

städardag, slutkörd

är klockan redan snart 20.00?! Vart har denna dagen tagit vägen, vi har inte fått gjort speciellt mycket ändå. Efter att jag la Aiden strax efter 11 så satte jag igång och städade hela lägenheten, vi har ju ännu ingen dammsugare men jag fick skurat av golven, jag drog till och med undan soffan för att jag skulle kunna städa under den och få fram en hel del av Aidens leksaker. Och efter det blev jag helt orkeslös och somnade på soffan och Pontus kommer och väcker mig efter en stund men jag gick över och la mig i sängen för Aiden vaknade och eftersom att jag var helt färdig så kände jag att jag behövde sova en liten stund. Vaknade efter en stund och satte igång igen med städningen, men då hade jag bara sovrummet kvar, det enda utrymmet som är kvar att städa är toaletten men jag kände att jag inte orkade det så jag får väl ta den sen när Aiden blivit lagd.
Men vi har inte bara städat och sovit idag faktiskt, utan vi var ute på en liten promenad förut också blåsigt men inte så kallt ändå, vi satt i parken en stund och pratade och hade det mysigt Aiden somnade i vagnen på vägen hem. 

Funderar på att sätta lillkillen i ett bad här om en liten stund innan han ska sova, han verkar rätt pigg än så länge så får väl passa på!

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats