isabellaknutsson

som mamma vet jag alltid bäst

nu är vi hemma efter ett besök på vårdcentralen, Aiden fick äntligen bricanyl utskrivet men det var efter att denna mamman fick ta i med tonen ännu en gång.. först försökte läkaren med att infektionen håller på att lägga sig och då blev jag irriterad och sa att nej det gör den inte, han blir ju aldrig bättre! och efter lite tjafs så fick han bricanyl, så jag var och hämtade ut bricanylen på en gång så han har fått en dos nu så får han en ikväll innan läggdags.

det är skrämmande egentligen att en läkare får tjafsa emot så och att en mamma ska behöva bli otrevlig och irriterad för att få det som behövs, jag vet ju vad Aiden har behövt hela tiden och ändå ska varje läkare vi träffat tjafsa emot! jag känner min son bättre än någon annan och bara för att dessa är så kallade utbildade läkare så tror dom att dom vet vad som är bäst, jag blir galen! Bricanyl är det enda som hjälpt Aiden men ändå ska det ta sådan tid att få det utskrivet.
Men som mamma så ger jag inte upp förrän jag märker på min son att han blir bättre vilket han inte blivit men nu hoppas jag att jag får slippa kriga med läkare ett tag framöver.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats