SKA MAN PUSSA SINA BARN PÅ MUNNEN? | isabellaknutsson
isabellaknutsson

isabellaknutsson

Annons

SKA MAN PUSSA SINA BARN PÅ MUNNEN?

det är en fråga som många ställer men alla verkar tycka olika och jag tänkte dela med mig av min åsikt.

Jag och Aiden pussas på munnen varje dag, flera gånger om dagen och jag har aldrig funderat på ifall det är fel, men jag frågar alltid om jag kan få en puss och så får han bestämma, säger han nej så är det ju nej men han får ändå bestämma om han vill och det är det viktigaste för mig. Aiden är en pusskille och kan komma från ingenstans och säga “mamma, puss” och självklart får han en puss. Samma kommer jag göra med Jesseline när hon kommer upp i åldern, och jag ser inte felet i att pussa mitt barn på munnen, under förutsättningar att dom vill så klart!
Undantagen från att pussas är om jag är sjuk, då får han en puss på pannan men mer än så blir det inte.

 

13718124_1126345710744946_506809452_o    13694210_1126345704078280_436356491_o

Jag och min lille Aiden, den ena bilden till vänster var han bara några få månader och pussades som en tok och höger var när jag väntade Jesseline, rätt stor var jag så ungefär 7 månader sedan.

Vad tycker ni? Ska man pussa sina barn på munnen? Hur gör ni hemma?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
isabellaknutsson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats