isabellaknutsson

sagostund, vi föräldrar tidning och droppande bröst

Aiden sover och jag och kulan sitter i soffan och vilar oss.
Vi har haft en mysig och lekfull hemma dag, jag har haft ett par sammandragningar då och då, Aiden har roat sig med sin morbror Charlie och en massa leksaker, mamma har också varit intressant men mycket lek ensam och med de andra små har det blivit idag.
jag fick hem en tidning från Vi Föräldrar idag så jag har fått lite tid till att läsa den under dagen och kvällen, en artikel i tidningen var intressant men inget jag orkar gå in på just nu.
för ett tag sedan så skickade jag in mina och Ps förlovningsringar för att sälja dom och idag så fick jag ett mejl om att dom var värderade och jag fick tillbaka 14 kronor! hahah, bättre än inget.

Vid läggning så gick det inte riktigt så som det brukar utan jag fick sätta mig bredvid Aiden och läsa saga, nalle puh fick det bli, måste ju säga att det var jätte mysigt!
Och nu under kvällen så har jag upptäckt att brösten börjat droppa, jag har ju märkt av att jag ”läckt” tidigare men nu droppar det ur brösten så imorgon måste jag köpa hem amningskupor! Herregud, med Aiden kom mjölken igång först när han var född men inte nu, det är ett antal veckor kvar tills J är beräknad ju.. Men det känns ändå skönt att det kommit igång redan för då behöver jag ju inte vara orolig att det inte skulle funka denna gången.!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats