isabellaknutsson

pojke eller flicka?

många har frågat mig vad jag hoppas på att det är inne i magen, pojke eller flicka? och dom tror också att jag hoppas på en flicka men helt ärligt, jag tänker inte på det och hoppas inte på något utan är det en pojke så är det och tvärtom, jag tycker inte det har någon större betydelse faktiskt. visst hade det varit mysigt med en liten flicka men självklart hade det varit lika mysigt med en liten pojke till.
När man blir gravid så kan man inte styra över könet och jag vet ett fåtal som blivit besvikna för att det inte var det könet dom ville eller hoppades på men jag är helt tvärtom, vad det än blir så är det min son eller dotter och jag kommer vara lika glad oavsett vad och jag kommer älska mitt barn tills mitt hjärta slutar slå!!

jag har en del fördelar om det blir en pojke, jag har ju alla kläder hemma men jag har även chansen till att få massor av flickkläder utav mina nära. Babysitter fick ju Aiden av mormor och morfar i present när han föddes och den får denne bebis också ha och även ett babygym finns ju som funkar till både pojk och flicka så det enda så som fattas är en ny bilstol till Aiden så bebis kan ta över Aidens, spjälsäng inget brådskande med den för bebis sover hos mig första tiden och en tvillingvagn måste jag införskaffa också.

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats