isabellaknutsson

planen efter Aiden kommit.

planen efter att Aiden har kommit är nog många som undrar om, hur jag och Pontus ska lägga upp mamma och pappa dagar etc. och det är ett ämne vi pratat om ganska ofta och tanken är att vi båda ska studera och utbilda oss. om allt går som jag vill så får jag påbörja en utbildning för vård och omsorg inom äldrevården redan i augusti, ja jag vet Aiden är bara någon månad men utbildningen är uppdelad och har ca tre dagars lärarledd undervisning och resten är hemmastudier, och Aiden har en mormor och morfar som är guld värda och dom har inga problem med att ha honom några timmar just dom dagarna 🙂 jag håller på med studier just nu, men jag har valt att inte läsa vidare inom detta just nu så jag har ingen yrkesutbildning.
Pontus ska också ta på sig studier men inte som jag, utan han ska få lite extra stöttning och hjälp med en lärlingsutbildning istället. Och vi kommer självklart att dela lika på all tid med våran son och turas om med mamma och pappa ledigheten. tanken var från början att Pontus skulle påbörja studier och jag skulle vara hemma och ha föräldrapenning och börja med mitt när han var färdig och kunde ta pappaledigt men nu har vi chansen båda två så vi är inställda på detta nu, men mina studier är inte helt bestämda ännu.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Okej, ja då blir det lätt att man själv blir hemma. Men det är ju kul när pappa också är hemma 🙂 att dela lika tycker jag är viktigt, speciellt för bebisen för hur det än är så behöver den känna närhet och kärlek från mamma och pappa 🙂

  2. Anonym

    Absolut!! Jag är arbetslös o Johan jobbar så klart jag blir hemma mer men vill ju gärna att han ska ha möjligheten också så det blir ut o söka jobb sen?

  3. Anonym

    Det är riktigt skönt, så ja tycker väl att alla borde ha pratat och planerat innan bebisen kommer 🙂 allt handlar ju inte längre om en själv 🙂

stats