isabellaknutsson

paket från Kappahl – Kaxs vantar och halsduk

vi är hemma igen, besöket hos tandläkaren gick bra vi pratade om Aidens tänder och hur det går med borstningen. i och med att jag har väldigt lätt för att få hål i tänderna så är risken att Aiden också får det så vi måste sköta tänderna ordentligt.
Men nu behöver vi inte vara hos tandläkaren förrän vid 2 år igen och under tiden gäller det att jag och Aiden får in rutinerna för tandborstning.
Men vi var inte bara hos tandläkaren utan vi gick också till affären för att hämta ut ett paket från Kappahl, jag klickade hem ett par vantar och en halsduk från Kaxs till Aiden, ett par rejäla vantar som är fodrade och vattentäta, helt perfekt när snön kommer! något som behövdes fyllas på för Aidens del var strumpor så det fick bli en 5-pack newbie strumpor till honom också, de små nödvändigheterna behövs också fyllas på med jämna mellanrum.
Och lill* J fick enbart en snuttefilt, det enda jag köper i nalle/gos väg innan födsel, första nallen/nallarna får bebis på BB.
Och jag passade på att beställa hem en 3-pack trosor som jag tänkte ha i Bb-väskan, stora och mjuka var dom precis som jag ville! Jag hade en mindre variant med Aiden och jag minns hur obekvämt jag tyckte att det var och den enorma förlossningsbindan fick inte plats men i dessa ska den allt få plats! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats