isabellaknutsson

olika faser i babyvärlden

att ha en bebis är inte alltid en dans på rosor, en bebis har perioder och olika faser. jag har gått igenom massa faser med Aiden redan och det finns inget värre.. första fasen vi gick igenom var när han var några veckor bara, då sov han jätte dåligt, han skulle enbart sova vid bröstet och försökte jag ens lägga ner honom eller vrida honom eller ens lägga upp honom på bröstet var det kört och han vaknade direkt..
Aiden har dock alltid varit tuttig, närhetsberoende och mammig men i dessa faser är det extremt! just första fasen kommer jag ihåg för att jag var väldigt känslig pga alla hormoner så vid minsta lilla så höll jag på att bryta ihop och stor gråta. Men jag kämpade och stod ut precis som jag fått göra i alla andra faser, men mitt tänkande i första fasen var att klarar jag denna fasen så klarar jag resten av faserna och jag klarade det precis som jag gjort med resten. Jag minns också hur tokig jag blev, jag hann knappt in i duschen när första fasen var igång just för att han skulle vara hos mig hela tiden.. jag fick alltid bära omkring på min lille skatt och det blev frustrerande efter ett tag. Men visst var det mysigt också, min son ville vara med mamma hela tiden och vi fick många mysstunder tack vare den fasen vilket var väldigt skönt.
något som många mammor glömmer av är att man får bli frustrerad och irriterad i dessa situationer. Man ska inte alltid låtsas som att allt är bra och allt är perfekt osv för det är inte alltid så. men sen får man inte glömma att det är minst lika jobbigt för ens bebis i dessa faser.

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats