isabellaknutsson

mysig bebis, mindre mys stunder efter graviditeten

idag har jag haft en riktig mysbebis som bara velat vara med mamma och gosa! så jag har inte fått mycket tid över till annat, när Aiden sov förut så duschade jag håret och vilade en stund jag har huvudvärk hela tiden och den försvinner enbart när jag blundar och så fort jag öppnar ögonen så är den tillbaka..
nu har vi precis fått i oss mat och Aiden är lika gosig och vill vara med mamma och jag säger inte nej så länge jag inte känner att jag har annat jag måste göra och dessutom så får jag passa på nu under graviditeten för sen kanske det inte blir så många stunder som bara jag och han kan sitta och mysa så. men jag ska försöka att mysa så mycket jag kan med min älskling trots bebis nummer två, vissa saker kommer jag göra annorlunda med andra bebisen som underlättar mycket för min egen del, vilka saker jag kommer göra annorlunda kommer i ett annat inlägg.

ikväll när Aiden lagt sig tänkte jag uppdatera bloggen med ny header och design, fick tid över så headern är gjord men jag ska bara få till en matchande design.

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats