isabellaknutsson

mitt smink

mitt smink jag använder är ifrån flera olika märken, och nu när jag skulle göra detta inlägget så märkte jag att jag inte har något ifrån ett och samma märke, haha!

först grunden då, själva ansiktet så använder jag först en BB cream från Garnier som jag känner är ett måste nu som mamma för att få bort trötta ögon!
och emellanåt använder jag blur cream från L’Oréal vid näsan och ut emot kinderna just för att täcka eventuella porer för att få en jämnare hy.
och till sist min nyinköpta foundation dream wonder nude från Maybelline, jag använder foundation enbart på vintern, otroligt sällan jag har det sommartid.
jag har väldigt svårt för just foundation, hitta den rätta för mig alltså men denna älskar jag! den blir jätte bra ihop med min BB cream och hjälper lite extra emot trötta ögon, perfekt!

Solpuder från isadora använder jag också på kinderna för att få en fin och jämn ton på kinderna.

och till sist ögonpartiet, ögonbrynen började jag dumt nog fylla i och nu måste jag göra det varje dag, den jag använder är ifrån H&M.
Min mascara är ju från mitt favorit märke vad gäller mascaror, Max Factor, jag har testat nästan alla märken som finns på marknaden och Max Factor är en klar favorit oavsett om jag får för mig att byta så är just Max Factor min trygghet och återvändo för fina fransar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats