isabellaknutsson

Mina mål, önskningar och drömmar

Jag är inte jätte glad i att sätta upp stora och höga mål för mig själv utan jag tar en bit i taget, första målet är att börja jobba så snart både jag och J känner oss redo, som jag känner nu så vill jag helst börja jobba när J är 6 månader  så när J är 4-5 månader så tänkte jag börja söka jobb och försöka ha ett vid 6 månader, om allt känns rätt så klart! Möjligt att jag inte alls känner samma inför att börja jobba när det börjar närma sig 6 månader utan jag kanske vill vara hemma längre men jag ska iallafall försöka. 

Min största önskan är ju självklart att mina barn får en bra uppväxt och jag kommer göra allt för att dom ska få det.

Drömmar är något jag är bra på faktiskt, jag har mycket drömmar om ett fint stort hus i framtiden, jag är utbildad förskolelärare, och självklart har jag hittat mannen i mitt liv. Jag ser mig gärna någon gång få fler barn också!
Drömmen om att bli förskolelärare är mera en dröm i nuläget och inget större mål för så länge barnen är små så tror jag att det blir svårt med fokus i skola och sådant med massa plugg hemma då är det lättare att ha ett arbete som jag lämnar varje dag och kommer hem och bara är mamma.

jag älskar att ha drömmar och jag har alltid varit en slags drömmare, minns lektionerna  då man egentligen skulle anteckna och fokusera på läraren och tavlan, jag satt hellre och tittade ut genom fönstret försjunken i drömmar.

Minns att min största dröm där och då var att bli advokat eller åklagare men usch säger jag nu! det är något jag absolut inte vill längre, jag har fått nog av advokater, åklagare, rättegångar osv sedan livet med P..!!

alla fina villor hittade jag på villaportalen

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats