isabellaknutsson

mina föräldrar, bästa någonsin

här är två personer som ställer upp till tusen på min son och mig, och vi har sådan tur att vi har dessa! Mina föräldrar, dom har stöttat och hjälpt mig under hela graviditeten och körde mig till alla ultraljud och även in till förlossningen när det väl var dags. Dom båda fanns med i rummet när lille Aiden kom till världen. 
Dom byggde upp två stugor på tomten så det blev som en. Jag vet inte hur jag någonsin ska kunna tacka dom för allt dom gjort! Dom älskar min son nästan lika mycket som jag själv gör och jag vet att han alltid kommer att ha ett hem om något skulle hända mig och Pontus. 

Aiden har sådana otroligt underbara morföräldrar så det nästintill är omöjligt, min son fick en grym lott och han vann dessa två underbara människor! Även om han inte gör så mycket ännu, eller pratar så man förstår så har han redan vunnit deras hjärtan. 

Till min underbara mamma och pappa. 
Jag vill tacka er båda två för att ni ställt upp så otroligt mycket! Jag kan aldrig tacka er tillräckligt, men tack! Ni båda är guld värda och jag älskar er så otroligt mycket! 

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats