isabellaknutsson

Mina barn har alltid rätt

Jag älskar mina barn över allt annat på denna jord och jag gör allt för dom, kärleken till dom är enorm och jag som mamma vill alltid stå på deras sida och jag vill inte komma till den situationen till att behöva gå emot dom och jag vill säga att mina barn har alltid rätt, gör rätt osv. Men! Så funkar det inte, jag kan inte gå in och försvara dom i felaktiga handlingar dom utfört. Jag som mamma vill alltid försvara mina barn men jag måste också se till vad som är rätt och fel.
Jag kan ta ett exempel som när det blir bråk här hemma emellan Aiden och hans mostrar eller morbröder och han startar bråket för att han inte får som han vill, han får tillsägelse varje gång, för det är inte okej att slå, eller dra någon i håret för att han inte får sin vilja igenom.
Jag som mamma har ett ansvar gentemot mina barn, jag ska vägleda dom här i livet och om jag säger att allt dom gör är rätt så misslyckas jag som mamma.
Mina barn gör fel, jag gör fel, ALLA gör vi fel och det gör inget om man erkänner det, vi är människor och vi alla har våra fel och brister men att komma till punkten där vi inser detta blir vi starka! Alla gör vi våra misstag men vad säger man? Jo vi lär oss av våra misstag! Så jag tänker lära mina barn vad rätt och fel är och gör dom rätt så kommer dom få beröm för det och gör dom fel då ska dom få höra det och med det så kommer dom lära sig!

jag älskar denna bilden på oss, det är den första bilden som togs på oss alla 3 tillsammans och ögonblicket glömmer jag inte, det var första gången Aiden kom fram frivilligt till mig och Jesseline och jag blev så glad!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats