isabellaknutsson

Min graviditet

– Jag upptäckte min graviditet tidigt, mest för trötthet och humörsvängningar plus att jag visste att något inte "stämde", jag hade känslan av att jag var gravid.

– Jag hade inga direkta cravings, i början var jag sugen på konstiga saker som jag typ aldrig vill ha men det avtog snabbt.
– Jag fick en hemsk halsbränna, fick äta rennie varje kväll, och någon gång på dagen kunde till och med vakna mitt i natten av halsbränna..

– Jag hade SÅ ont i ryggen, konstant hela tiden varje dag..

– Min mage började titta ut i v.13-14 och inte långt efter gick jag ut med graviditeten, däremot såg det mer ut som en "tjockismage" riktiga bebismagen kom runt v.17-18.

– Jag gick upp 20 kilo, mycket satte ju sig på magen men fick också mer "hull" på höfter och rumpa.. Jag är inte nere på startvikten men jag är där jag vill vara, vägde 58 kilo när jag blev gravid och vill inte dit igen!

– Jag var rädd inför förlossningen, jag visste vad jag hade framför mig och det var skrämmande.

– Jag visste från början att det var en flicka, kände direkt att det var en flicka och när magen började växa så var det liksom självklart.

– Jag hade ett gender reveal party för att avslöja könet för mina närmaste.

– Jag kände knappt några rörelser från Jesseline vid ett tillfälle och fick åka in till förlossningen för en kontroll, allt visade sig vara bra.

– Jag fick hemsk foglossning och fick gå med ett bälte sista tiden.

– Jag var sååå less på att vara gravid och ville bara att Jesseline skulle komma ut.

– Jag och barnmorskan på Mvc beräknade Jesseline den 11 januari men på ultraljudet flyttades den beräknade födseln 19 januari.

– Jag valde att åka in till förlossningen tidigt, just för att jag var rädd för att vattnet skulle gå och det skulle gå undan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats