isabellaknutsson

Matcha i blått

Vi sitter uppe i soffan och tittar på The Catch, en ny serie på 5:an, grey's slutade precis.
Vi har haft en super dag med underbart väder, vi kom ut vid 13 tiden, en sväng till affären för att köpa hem blöjor till stora killen och så åt vi lunch på korvan, Aiden älskar mos, lik mamma 🙂
Vid 14 hämtade vi min lillebror i skolan och där stötte vi på min lillasyster Sophie och hennes vän som också hade slutat skolan så vi gick ännu en gång till korvan och köpte varsin glass och bara njöt i solen.
En sväng förbi leksaksaffären blev det också, Aiden fick en stor bil och jag tänkte att jag ska försöka ta mig dit utan Aiden för att köpa presenter till hans 2-års dag, dom har bara öppet till onsdag nästa vecka och så ska dom öppna för ett glass café istället så jag hoppas jag hinner in innan dess.

Här väntade vi på att klockan skulle bli 14 så vi kunde hämta William, och tiden fördrev vi med lite prat, skratt och bus. Aiden gick i fontänen och tyckte det var ganska spännande 🙂
Men han ville också provsitta på kanten för det gjorde ju mamma. Min lilla härmapa det där 😉

Jesseline fick på sig en marinblå vårjacka, tyckte att det var lite för varmt för en overall idag.
Så vi alla matchade i blått, både jag och Jesseline i en parkas vårjacka och Aiden i en "vanlig" i blått.

Och här är bilen, en stor alltså men den skulle ändå vara med i sängen och sova med Aiden.. Kan ju inte vara alltför bekvämt men vill han ha den i sägen så säger jag inte emot.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats