isabellaknutsson

mamma i snart fyra månader

på tisdag har jag varit mamma i fyra månader och det har varit dom bästa fyra månaderna i mitt liv. Jag är stolt över mig själv för att jag klarat dessa fyra månaderna så bra och jag är så glad för att jag valde att behålla min son trots vad alla sa. Jag har inte skrivit så mycket om det i bloggen faktiskt, men ingen här hemma var så glada i att jag skulle få en liten, dom tvivlade inte på mig dock men Aidens pappa försvann två veckor efter att vi fick veta att jag blev gravid så mamma pratade med mig och försökte prata lite om möjligheter men hon sa inte abort rakt ut men jag förstod att det var det hon pratade om. Hon förklarade för mig att det kommer bli väldigt mycket att ta hand om en liten bebis helt själv och hon stöttar mig vad jag än gör. Och jag var ju redan inställd på att jag ville ha det lilla livet som låg i min mage. Trots att jag inte visste att det var en pojke så var jag ändå rätt säker på att det var det och mamma med, jag vet inte men jag bara kände på mig att det var en liten pojke som levde inuti mig.
Mitt beslut att bli en ung mamma kommer jag aldrig ångra, han är hela mitt liv och visst har jag fått offra väldigt mycket för att få ha den här lille krabaten i mitt liv men det har varit så värt det! Jag kommer få fortsätta offra saker för min sons skull men det är det värt, men jag får absolut inte glömma att jag fortfarande är ung trots att jag är mamma! 

Trots allas meningar om att jag skulle bli mamma valde jag att behålla och nu som tur är så har de flesta ändrat på sig, mamma och pappa är världens stoltaste mormor och morfar och min syskon är otroligt stolta mostrar och morbröder! Två av mina syskon är stolta gudföräldrar och så fick jag till och med tillbaka min vän som nu är gudmor till min son! ❤

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats