isabellaknutsson

maj&juni gravid

sista månaderna som gravid, på ett sett känns det som en evighet sedan men samtidigt inte. När jag ser på mig själv idag kan jag inte förstå att jag hade den enorma kulan och jag försöker föreställa mig det men det är omöjligt!
Iallafall, denna tiden började jag smått tröttna på att vara gravid, jag hade jobbig smärta i ryggen och revbenen och det började bli extremt tungt! Och plus att jag längtade så efter min prins och jag ville så gärna träffa den underbara människan jag och Pontus skapat. Men trots smärtan och längtan var jag aktiv fram tills att jag hade gått fulla 37 veckor ungefär för då började alla förvärkar och när fulla 38 veckor gått så satte det igång kraftigt.. herregud så ont jag hade men jag kämpade på som den krigaren jag är och stod ut och väntade på kraftigare värkar och så fort jag la mig så satte det igång igen.. Dagarna var hemska, jag kunde knappt gå och när jag väl gick så satte värkarna igång och emellanåt visste jag inte vart jag skulle ta vägen för jag kunde inte sitta, stå, gå eller ligga.. En del tyckte jag var galen som inte åkte in tidigare men jag hatar sjukhus och har enorm sjukhusrädsla, varför vet jag inte riktigt, men det är en anledning till att jag inte ville åka in, jag ville inte vara där längre än nödvändigt och dels för att jag väntade på att värkarna skulle bli kraftigare, klart som fan att värkarna gjorde ont det ska jag absolut inte sticka under stolen med MEN ondare hade jag förväntat mig ändå..
Men innan värkarna satte igång så var jag pigg och kände ingen större smärta mer än i ryggen och revbenen. Men jag var ute och gick varje dag, hjälpte mamma med tvätt, disk, städ och matlagning då och då. Och i allt detta så hade jag tätare MVC besök och massa planering och inköp till Aiden och mamma tiden. 

detta inlägget har rubriken, maj&juni gravid just för att all fokus ligger på graviditeten trots att Aiden föddes i juni, men det kommer komma ett till maj&juni inlägg och då är det mera inriktat på första tiden med Aiden och det kommer så fort jag får tid över till att sitta med det.

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats