isabellaknutsson

levande napp, hönsig mamma..!

för Aiden var jag en levande napp och det var så himla påfrestande, jag var inte alls på med nappen i början så som jag kunde varit, nu som tur är använder han napp hela tiden och det är en väldigt bra tröst för honom. Med denna bebis tänkte jag ha med mig färdig steriliserade – kokade – nappar till BB och introducera den vid första tillfälle jag får.
Jag är mera säker denna gången på vad jag gör och hur jag tänker göra det, med Aiden var jag lite osäker och väldigt hönsig och tog gärna upp honom och la han vid bröstet för att han skulle tröstas efter ett tag blev det tröttsamt och påfrestande och tiden fanns inte riktigt till, jag var ju helt låst det var bara jag som kunde trösta honom och denna bebis vill jag även att mina syskon och föräldrar också ska kunna vara med och trösta utifall att jag behöver lite avlastning.
Något jag hoppas på som kommer vara mycket till hjälp är babysittern, med Aiden var jag extremt hönsig och sprang till babysittern direkt och plocka upp honom vid minsta gny och mamma och BVC sa till mig att det inte är farligt för en bebis att ligga och skrika, men jag ville inte riktigt lyssna fullt ut men allt handlar om erfarenheter också och denna gången har jag mycket mycket mer erfarenheter än med Aiden, så vet jag att bebis är mätt och blöjan är torr så kommer jag försöka att inte springa dit vid minsta lilla gny och så ska jag också vara mera på med nappen!

detta är två utav dom grejer jag mest funderat över och vill och tänker göra annorlunda just för att jag ska kunna få tid med Aiden och även mig själv!

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats