isabellaknutsson

julklappen från julaftonsmorgon

godkväll, jag sitter just nu och har precis ätit alldeles för många nutella mackor känns det som men det är ju så gott!

jag känner mig helt färdig i kroppen, det har varit en dag full med lek och bus med alla nya leksaker och jag kan ju inte förneka att jag också tycker om att sitta och leka med Aidens nya prylar, känns lite som att jag tycker det är roligare än han emellanåt, haha!
Men vi har ju inte lekt och busat riktigt hela dagen utan vi har också fått tid till att sitta med böckerna Aiden fick i julklapp och gosat med varandra. vi åt också julmats rester och det är nog dom enda resterna jag tycker om faktiskt.

nu ska jag runda av och hoppa i säng faktiskt, har så ont i ryggen nu igen så jag vet inte vart jag ska ta vägen och ända ”botemedlet” är sängliggandes!

julaftonsmorgon, Aiden fick ju en julklapp på morgonen och det var verktygsetet jag beställde från lekmer för evigheter sedan!
han älskade det och ingen fick röra det, jag fick enbart visa hur han skulle göra och hade jag det för länge så blev han arg, morfar fick lov att titta på den en stund men inte länge. och alla de små här hemma ville ju testa så klart men Aiden blev mega sur så fort dom närmade sig, haha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats