isabellaknutsson

juli&augusti

trots att vi redan kände varandra på ett sätt från tiden i magen så var vi fullt igång med att lära känna varandra och stärka mor och son bandet, detta var en underbar och mysig tid!
Och det var inte bara jag som fick tid med Aiden utan också alla mostrar och morbröder fick hålla, mysa och klappa. Aiden fick sitt fina babygym och självklart fick han inviga det strax därefter och vi fick flytta ut i stugan i denna period något jag också minns från denna tid är värmen som var, herregud jag trodde jag skulle smälta bort så vi spenderade dagarna i skuggan och Aiden fick ligga i bara blöja i babysittern som han fick av mormor och morfar. Gossen min gjorde också sitt första sugmärke på sin lilla arm och många, många mys, gos och puss stunder med mammsen.
Nallarna fick han ju på BB så egentligen hamnade dom lite fel men iallafall hans första nallar! Kommer ni ihåg vilken som var från mig? Den gulliga vita nallen som är ensam på bild och de andra från mormor och morfar.
Ja´g fick dessutom papper från skatteverket för att fylla i Aidens namn som blev Aiden Knut Oliver Pontus Knutsson. 
Och första badningen skedde under dessa månader. 

För min del rasade jag i vikt under denna tid och blev genast mindre än vad jag var innan och mycket är tack vare amningen!

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats