isabellaknutsson

januari&februari

Oj, det är ett tag sedan nu men ändå så känns det som igår. Här började magen växa och man såg en fin form och att jag var gravid. Redan här såg min mamma att det var en pojke jag bar på.
Jag glömde skriva veckorna på bilden.. Men iallafall, v.14 var jag i på bilden längst ner till vänster,
v.16 bilden längst upp till höger,
v.17 bilden längst upp till vänster och även bilden i mitten till vänster.
v.21 bilden i mitten till höger och även bilden längst ner till höger. 

Ultraljuds bilderna är på två besök, min älskade Aiden ville absolut inte visa ansiktet första besöket så vi fick åka tillbaka någon dag efter och då fick vi se honom i profil och det var underbart! Dock så var det inte första gången jag fick se min skatt utan jag fick se min bebis redan den 28:e december 2013 då jag fick åka akut in till Borås sjukhus.

Och på andra collaget ser ni även en text som min älskade syster skrev till mig i samband med att jag var i v.17, jag har haft så otroligt mycket stöttning från min underbara familj och jag är så otroligt tacksam över det!

Jag minns att jag kände mig jätte stor under denna period och tänkte, shiit! Magen växer hela tiden och gud hur stor ska jag bli? hahaha, ganska löjligt för stor var jag verkligen inte om man jämför med slutet.. hahah! 
tyvärr hade jag väldigt mycket personliga grejer under denna perioden som knäckte mig, jag hade så mycket på gång, allt hände på en och samma gång, jag fick tömma min och Pontus lägenhet akut, jag hade MVC, ultraljud, skola, andra möten, telefonsamtal osvosv, och så var jag gravid! Jag fattar inte hur jag orkade med allt.. Men jag kämpade som den krigaren jag är och jag klarade mig alldeles utmärkt trots all smärta, alla påhopp och allt hat som jag fick emot mig.. Och extremt mycket har jag min son att tacka för och även min underbara familj!

Där är lite om vad som pågick under januari och februari i mitt liv detta året. Har ni frågor så vet ni vad ni ska göra!

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats