isabellaknutsson

Invigning av våra Converse

Godkväll underbara ni!
Hur har dagen varit? Våran har varit väldigt bra, först höll vi oss inne hela förmiddagen, fram till 15 iallafall men sen tröttnade jag och klädde på mina barn och syskon och ut gick vi, först till Apoteket för jag behövde amningskupor, sen ICA för att köpa fika som vi skulle gotta oss med på lekplatsen.
Hur som så hade vi en mysig stund på lekplatsen, jag och Aiden åkte rutschkana tillsammans, satt och gosade på en bänk och gungade på en sådan där gungbräda ihop med några mostrar och morbröder.
Jesseline sov i vagnen hela tiden, idag har hon varit väldigt famnsjuk, hon har inte velat sova någon annanstans än i min famn så jag har varit ganska låst.. Men i vagnen sover hon jätte gott, så länge den är utomhus eller snarare så länge hon somnar utomhus.

Jag och Aiden invigde våra Converse idag, jag är super nöjd med mina och även Aidens. Han såg så gullig ut när han sprang omkring på lekplatsen.

Jag har köpt en så fin cardigan som jag hade på mig för första gången idag, byxorna är också helt nya.

(Inlägg om detta kommer så ni kommer få veta vart det är köpt.)

Aiden fick på sig sin nya mössa från Nova Star (som varit spårlöst borta sedan den kom hem) och en ny jacka och även byxor, mer om jacka och byxor kommer i ett inlägg också så ni får veta vart det är köpt.

Det blir en hel del fika när alla de små är med och självklart vill alla ha olika Festis.. Haha

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats