isabellaknutsson

inte alls som jag föreställde mig

flera gånger i veckan tänker jag på min förlossning, åh jag vill så gärna göra om det! den upplevelsen alltså, det finns nog inget som slår den!
jag nämner min förlossning ofta i bloggen men det är för att jag är stolt och så vill jag få fram till alla gravida som är livrädda inför förlossningen att alla inte är skit jobbiga utan det finns lätta också, men man ska vara inställd på det värsta, det vet jag för all säkerhet! jag hade ju en extrem bild i huvudet, jag skulle få ligga där i 48 timmar, spricka hela vägen, värkar som jag typ skulle dö av, min son skulle vara för blek, för kall, osv. men så blev det inte! jag låg på förlossningsbädden i ca 30 minuter innan jag hade min prins på mitt bröst, liten bristning inuti vaginan, och min son blev satt på full apgar!
jag ser fram emot min nästa förlossning och hoppas att den kommer bli lika lätt men det vet man inte för en förlossning blir aldrig som innan.. så nästa förlossning kommer säkert vara som mitt skräckexempel!
Mitt partogram är den kortaste ni ser på bilden, de andra två är ”snittliga” förlossningar. 

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    snabb var den verkligen! jag hängde knappt med, hahah! Men jag är glad över att jag slapp en lång och utdragen faktiskt 🙂 Det förstår jag!

  2. Anonym

    Oj det var en snabb förlossning men skönt att den inte blev långdragen ? önskar att man själv hade en snabb förlossning när man hör eller läser om andras

stats