isabellaknutsson

Inför den kommande förlossningen

Inför den kommande förlossningen så har jag mycket tankar, varje dag så försvinner jag in i tankar inför förlossningen och mycket snurrar. Emellanåt kan jag vara orolig och andra stunder är jag super taggad.
Aidens förlossning gick ju smidigt, snabbt och enkelt. Jag hade inte alls den smärtan jag trodde jag skulle ha och klarade mig på bara lustgasen. Och jag vill så gärna ha en sådan förlossning igen men ändå är jag inställd på att jag kommer ha ett helvete rent ut sagt, jag förväntar mig en förlossning på minst 48 timmar sammanlagt, krystvärkar som varar i timmar, jag kombinerar varenda smärtlindring som går, jag spricker hela vägen och får ligga och sys i timmar efter förlossningen. En riktig skräck förlossning är vad jag ser framför mig när jag tänker på den, men självklart hoppas jag ju inte på denna förlossningen men alltid bra att vara inställd på det absolut värsta!

Dom mammor som säger, jag ska göra detta så naturligt som möjligt helt utan smärtlindring osvosv, blir jag faktiskt irriterad på, självklart vill man ha en så naturlig förlossning som möjligt men dom flesta mammor som säger så är dom som får den värsta förlossningen, dom tar oftast alla smärtlindringar som går, så därför har jag min bild och min inställning på min kommande förlossning, har man tur och slipper det man tänkt så är det underbart. Denna inställning hade jag redan med Aiden och förlossningen gick hur bra som helst, men jag räknar ju absolut inte med att det ska bli samma denna gången.

Ibland kan jag känna en enorm rädsla emot smärtan och kan också känna, ”Isabella, vad har du gett dig in på?!” ”du vet ju att det gör fruktansvärt ont att föda barn, visserligen hade du det lätt med Aiden men tänk om denna blir mycket mycket värre?!”
Men ibland så kommer power Isabella in och jag bara känner att jag fixar det galant! Jag är stark och grym och föda barn är den mäktigaste känslan i världen!” ”Spricker jag så spricker jag, det går över!” ”Jag ska ha barn liksom och det är värt varenda smärta jag kommer utstå under förlossningen!”
De tankar kommer också upp och då blir jag bara peppad och längtar ännu mera!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats