HELGEN  | isabellaknutsson
isabellaknutsson

isabellaknutsson

Annons

HELGEN 

Hej på er! 

Hur har helgen varit? Både jag och T har jobbat, barnen har fått vara hemma hos mormor och morfar, men lite familjetid har vi allt fått ihop, i lördags fick vi lite bus och lek i sängen på morgonen med barnen, och så jobbade jag kväll, söndag jobbade jag dag och då fick barnen vara hos morfar och på eftermiddag/kväll åkte vi och badade. 

Igår skulle jag haft en ledig dag men fick göra ett byte så är ledig idag istället, men imorgon och torsdag ska jag jobba igen och så är jag ledig om inga byten sker. 

Just nu är vi hemma jag och barnen, T jobbar, Jessie ska snart sova en stund och sen vet jag inte om vi ska ta oss ut en sväng, kanske lekparken. Och när T kommer hem så ska vi åka till hans mamma, pappa och syster. 


Mina två favorit killar, som jag älskar dom båda två ❤️


Detta är något av det jobbigaste som en mamma får uppleva tror jag, Jessie ville absolut inte släpp mig, minsta lilla steg jag tog följde hon efter, till slut var jag tvungen att ta mig ur hennes grepp och gå så jag inte skulle bli försenad och så ledsen hon blev, det kändes i hjärtat.. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
isabellaknutsson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats