isabellaknutsson

grovt påhoppad

Jag har blivit grovt påhoppad av mitt inlägg gällande Aidens nattning. Vi har börjat med att låta han försöka somna själv i sin säng och därav kan det bli en del skrik men självklart går vi ju in till honom titt som tätt för att trösta honom och ge honom nappen. Men många har totalt missuppfattat mig och påstår att jag överger min son och låter han ligga där inne och skrika hela kvällen. En utav alla by Mini – Adblocker”>dessa påhoppare tog till och med upp svält, och det gjorde mig väldigt upprörd att en människa som inte ens känner mig eller min son tar upp en sådan sak om svält!

Med tanke på alla dessa påhopp om att jag är en hemsk mamma mer eller mindre och att jag inte ens borde ha barn osv googlade jag på detta med att låta sina bebisar skrika sig själva till sömns och det var 2 skrivningar jag hittade om att det är en ny forskning från och med 2002 som visar att både mamman och barnet mår bättre av att låta babyn skrika sig till sömns.

Och en annan som har skrivit att deras BVC sköterska föreslog dom denna nattningsmetod som vi försöker testa med Aiden. 

Love B 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. karin_turppo

    Att ni bara orkar! Ni bara fortsätter mot henne. Hon känner sitt barn bäst inte ni. Vad säger att ni är experter inom detta ämnet. Alla har olika metoder. Låt henne vara istället.

  2. ...

    Men herre Gud… Hon har INTE nämn någonstans att du svälter ditt barn. Har läst texten flera
    Gånger och nej kan inte se det. Nu får du sluta hänga upp dig på synvillor

  3. Anonym

    Jag vet mycket väl vad det betyder och jag har också rätt att bli arg och irriterad över era jävla påhopp, anser ni något helt annat håll käft då och kommentera inte mig mer!! Om du nu i anklagar mig för att svälta mitt barn behöver du inte ens ta upp det!!

  4. surtanten

    ”Hörre du cp”
    Ja just det.
    När du inte verkar veta vad cp är det nog inte heller så konstigt att du inte förstår varför du får dessa reaktioner på ditt blogginlägg.

    Och läsförståelsen verkar inte heller vara på topp.
    Jag har INTE anklagat dig för att svälta barnet. JAG SKREV UPP DE TVÅ TING ETT LITET BARN FRUKTAR. OCH DET ÄR ATT SVÄLTA OCH BLI ÄR TING. aldrig och ingenstans skrev jag att du svälter ditt barn.

    Punkt

  5. hemskt

    Moget o kalla någon för cp? Tänker lämna denna diskussion nu hoppas du lär sig i framtiden och inte gör samma med framtida barn.

  6. hemskt

    Du gå in o läs lite om ”attaching parenting” ”nära föräldraskap” så ska du få se. Det du länkar nu är ju också en artikel spm du säger man inte ska gå efter! Bebisar SKA inte skrika sig till sömns så enkel är det!! Hoppas du växer upp och förstår det någon gång o livet för
    Som första gångs mamma är det lätt o ta åt sig av hur andra säger
    Man ska göra
    Som din mamma säger tex

  7. Anonym

    Jag säger inte att jag tycker om denna metod men den funkar i längden och jag låter inte han ligga och skrika i timmar utan jag låter han ligga i ca 20 minuter sen går jag in och tar upp honom och däremellan går jag in och tröstar och även ger nappen.

  8. Anonym

    Man gör det som känns bäst för en själv och för barnet. Det är man som förälder som vet bäst för sitt eget barn. Ingen annan. Där finns olika och delade meningar kring många nattningsmetoder. Ibland blir barnet ledset och vill komma upp, men de måste också lära sig att kunna somna i sin egen säng. Vi fick en del kritik angående att Isac somnar efter en flaska välling i sängen. Men det är hans sätt att somna på och det funkar perfekt, han sover som bäst då. Andra ska alltid ha ett tycke eller åsikt om allt. Stå på dig, det är ditt barn ❤

  9. Anonym

    Men vart har du fått ifrån att jag tänker på min sömn? Vart står det? Och vadå jag ska inte länka till en massa skit? Om du läser kommentarerna i andra inlägget så finns det en del länkar där med och dom är inte från mig och du ska inte sitta och skriva till mig och tala om vad jag får och inte får skriva i min egna blogg.

  10. lurvas2010

    Och ja, jag förstår att du lyssnar på din mamma! Självklart,!!! men man behöver inte alltid gå i sina föräldrars fotspår…

  11. lurvas2010

    Har all förståelse i världen för att du, som ensamstående mamma är trött och behöver din sömn, och att det ibland kan kännas som om man skulle kunna göra vad som helst. Snälla, länka inte till en massa skit, utan använd förnuftet. Det spelar ingen roll om någon närstående till dig har haft 1 eller 100 barn, visst metoden fungerar – man får sova, men till vilka konsekvenser? använd det du har innanför pannbenenet.

stats