isabellaknutsson

gravid v.35

nu känns det som att tiden börjar gå fortare igen, vi går in i vecka 35 idag vilket innebär att J är planerad om 5 veckor och jag hoppas innerligt att h*n är som storebror och vill titta ut tidigare men det är ju inget man vet.
vi båda mår bra, J rör sig och sparkar dagarna i ända och hela dagen idag så har h*n pressat sig neråt.

i veckans slut så räknar dom med att bebis väger 2.5 kilo och är ca 44 cm lång, vikten är ju ungefär vad Aiden vägde i v.39 när han föddes. tycker att det kommer bli så spännande att se vad J väger när h*n föds!

för min del i appen så står det att broskbensfogarna i bäckenet mjukas upp på grund av östrogenet och hormonet relaxin och detta gör då så att man får foglossning.
jag använder mitt gravidbälte flera gånger om dagen, jag tar på och av det för att det begränsar några av mina ställningar varje dag, speciellt då jag måste sitta ner exempelvis.
halsbrännan har blivit värre, nu i två dagar har jag fått äta rennie hela tiden typ, inte riktigt men säkert 4-5 gånger per dag och varje gång måste jag ta 2 tabletter annars hjälper det inte.
Jag börjar få svårt för att böja mig, dock inte för att magen är så stor och är i vägen utan för att jag har så ont i rygg och bäcken.

annars är mitt mående bra, speciellt psykiskt, jag känner mig vacker och strålande. jag längtar fruktansvärt mycket tills januari men nu börjar veckorna gå fortare så januari är inte så långt borta känns det som!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats