isabellaknutsson

gravid v.29

vi välkomnar vecka 29 idag!
Och med vecka 29 kommer också den tredje och sista trimistern, strax över 70% är vi gångna idag och 83 dagar kvar till beräknad födsel.
Jag önskar att tiden kunde gå lite snabbare nu, är fortfarande trött på att vara gravid men inte alls lika mycket som för ett tag sedan, det kommer emellanåt men det är inte hela dagarna längre.
Jag längtar tills J sjunker ner för då försvinner trycket och smärtan ifrån ryggen en hel del och andningen blir betydligt lättare, nu är det väldigt ansträngande att andas och det känns som att jag får dåligt med luft emellanåt.
Halsbrännan har blivit värre och jag får ta rennie flera gånger om dagen, jag hoppas att det är en kortare period bara och inte resten av graviditeten, men med rennie så går det bra och halsbrännan försvinner direkt tack och lov! 
Usch vad jag gnäller om graviditeten hela tiden känner jag men tyvärr är jag inne i den perioden av graviditeten och jag längtar tills det så kallade glowet kommer igen, då jag bara älskar att vara gravid!
Jag känner mig däremot fortfarande strålande och jag får höra det också och det känns bra. Jag känner mig vacker och det är huvudsaken tycker jag, många gravida får en äcklad känsla när dom tittar sig i spegeln men inte jag, jag känner massa massa kärlek! Jag älskar att titta mig själv i spegeln och se min fina mage, jag är stolt!

till J då, h*n börjar få ont om plats där inne i magen och det känns, det är inga super sparkar längre utan mera kullerbyttor och så försöker h*n sträcka på sig men det går sådär och när h*n försöker sig på det så kan det göra ont ibland, kullerbyttorna är inga problem det känns bara mysigt!
nästa vecka så ska vi till mvc och lyssna på hjärtat, mäta magen osv. Jag längtar!
J är iallafall ca 37 cm lång och väger runt 1,26 kilo nu i början av veckan och emot slutet runt 1,4. Vikten är något som är bland det viktigaste de kommande veckorna att h*n lägger på sig mera men självklart utvecklas alla inre organ och även hjärnan och det är också super viktigt så klart, nu kan även bebis kontrollera andning och kroppstemperatur, ljud, ljus, smaker och lukter börjar bli mera känsligt nu också.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats