isabellaknutsson

gravid v.24

Ännu en ny vecka, veckorna går så himla fort! det är otroligt egentligen, men jag tycker att det gick fortare med Aiden av någon anledning.
Men iallafall, hur mår vi? vi mår bra, J sparkar som vanligt och jag mår bra, emellanåt så känns det som att jag inte ens är gravid och så ser jag den enorma magen, rätt ironiskt att man kan ”glömma” en sådan sak. Men mycket har väl med att göra att jag inte har några större krämpor och vanan finns ju med stor mage, det är ju trots allt inte länge sedan jag var gravid med Aiden.

Tillbaka till mående och krämpor, det enda som jag har besvär med är fortfarande ligamenten, men det är ju när jag går för fort eller för mycket, reser mig upp hastigt osv. Ibland tänker jag ju inte på ligamenten och gör allt detta som gör så att jag får ont, men oftast så försöker jag tänka mig för men har man annat i huvudet så blir det lätt att man glömmer.
trötthet är något som kan komma på dagarna, vissa dagar är jag fruktansvärt trött och känner att jag måste vila samtidigt som Aiden och andra dagar så känner jag mig aktiv och pigg. idag har iallafall varit en sådan trött dag, men det beror ju inte på graviditeten så mycket utan mest för att jag är sjuk och för att jag inte fick den sömnen jag hade behövt inatt.

Nu är vi iallafall en bra bit in i graviditeten och längtan efter J är enorm! ❤
snart är det 60% avklarat och bara 40 kvar! känns som typ förra veckan vi avklarade 40% och nu är det helt plötsligt omvänt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Tack snälla du ❤❤

    Jag har haft många tankar kring det faktiskt, och ibland kan jag känna panik och ibland känner jag mig lugn. Men jag får se hur det går, tänkte faktiskt göra ett inlägg om mina tankar kring den biten för jag tror nog ni är några stycken som undrar hur jag tänkt och tänker! ❤

stats