isabellaknutsson

gravid v.20

vi blev flyttade en vecka tillbaka på ultraljudet så idag är vi halvvägs (igen, hahah). det var ganska osäkert på när jag blev gravid med tanke på att jag fick ett missfall i april och det kom aldrig någon mens däremellan. Men nu är det räknat och klart på Js längd!
Ännu en vecka har gått och jag mår bättre och bättre för varje gång och jag känner mig någorlunda pigg i graviditeten, ingen foglossning eller jobbiga besvär! sammandragningar har så gott som försvunnit och det känns skönt.
kurvan går sakta men säkert uppåt och det är positivt, inga kräkningar med förlorad vikt! Och jag undviker massa småätande och eftersom att jag inte har några extrema cravings så blir det inga onödiga extra kilon.
än så länge är jag nöjd såpass långt in i graviditeten och vi båda mår bra och det är huvudsaken! och nu börjar det ju synas mer och mer att jag är gravid och inte småpluffsig och tjock! i detta stadie jag är nu så älskar jag att vara gravid, jag känner mig inte det minsta tung och besvärlig utan tvärtom jag känner mig lätt och smidig och otroligt vacker!!

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats