isabellaknutsson

gravid del 2

Under dom här veckorna har jag gått upp 10 kilo, jag vägde mig samma dag när vi va hemma hos mamma och vågen stod på 60 kg och nu är den på 70 kg. Tycker väl att det låter ganska bra eller? Jag älskar min nya kropp, min lilla söta mage och jag känner mig mycket finare. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det med finare, men kroppen jag har är lite vad jag hopppades och drömde om och jag känner mig perfekt med magen jag har och kroppen!
I början var jag livrädd för missfall, jag tänkte på det varje dag de tre första månaderna. Vad händer då? vad jag gör? massa sådana frågor snurrade i huvudet. Men allt eftersom tiden gick så släppte alla dom tankarna, men nu är jag väldigt mycket för plötslig spädbarnsdöd, det finns ju en del som får plötslig spädbarnsdöd redan i magen och det är väl den största fasan just nu. Jag har ju riktigt fått in detta nu att jag ska bli mamma och jag kan inte sluta tänka på hur mitt liv kommer att se ut och jag längtar så otroligt mycket!
Jag har även haft en hel del funderingar på hur det kommer kännas efteråt när han är ute, visst det är klart att det kommer kännas skönt men jag tror också att det kommer kännas konstigt jag menar nu är jag så van vid att ha han där inne, jag känner han ju nästan hela dagarna röra på sig och en och annan spark kommer då och då. Och det har jag funderat på kommer jag att sakna det? Så som jag känner nu så kommer jag helt klart att sakna det, varje gång jag varit ute och gått och jag kommer hem så sover ju han men ibland så kommer det, varför sparkar han inte? Och då blir jag lite ledsen för jag älskar när han sparkar, det är så otroligt mysigt och det går verkligen inte att beskriva känslan! Men det är iallafall bland det absolut mysigaste jag vet.

Ni får gärna fråga om det skulle vara något speciellt ni undrar över som jag har missat. 🙂 

Love B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats