isabellaknutsson

funderingar kring bb-väska

detta är mest klädesväg vad jag tänkt köpa för att ha i bb-väskan, jag tänkte köpa ett par mjukis mamma byxor just för att mudden på mamma byxorna är fantastisk att ha som nyförlöst, jag hade mamma kläder efter Aiden också och det var otroligt skönt, inget åtsittande när du är skör och ömtålig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Skönt! Jag måste också ta körkort men jag drar mig för det hela tiden.. Det går sådär, det är jätte svårt att få tag i lägenhet här.. ?❤

  2. Anonym

    Vi mår bra. Färdig med det jobbigaste på min utbildning… äntligen. Så nu är det körkortet som ska tas (jobbigast). Mammaledig till april. Hur går det med lägenhet? ❤

  3. Anonym

    Rädslan finns ju alltid men nu är han ju borta så rädd behöver du ju inte vara för honom men du kommer ju alltid minnas det och må dåligt. Att prata hjälper så otroligt mycket och speciellt när man gör det till rätt, påminnelsen kommer man nog aldrig ifrån tror jag. Det förstår jag!!

  4. Anonym

    Ja men precis. Jag sa inget för att jag kände att jag gjort fel. Sen var jag otroligt rädd för honom som gjort mig illa. Men detta har upprepats ( inte på mig ) och idag finns han inte längre, så. Under åren som gått har jag öppnat och pratat om det. Som nu. Det har hjälp mig att inte må sikt över det, dock som jag sa så påminns jag varje dag då jag har fysiska skador men. Jag är lycklig ändå. Vill hjälpa andra att komma ur det som jag gjorde fast tidigare.

  5. Anonym

    Usch stackare!! Det är fruktansvärt att någon ska behöva vara med om en sådan sak! Ja tyvärr händer detta så ofta och jag förstår inte hur en människa kan njuta av att skada en människa så brutalt både fysiskt och psykiskt!

  6. Anonym

    Fy vad hemskt! Det är inte lätt att gå ut med en sådan sak, nedvärderad, kränkt, smutsig, ja alla hemska tankar kommer och därför tror jag många håller tyst för skammen är ju fruktansvärd!! Men man ska inte skämmas själv utan det kräket som gjorde det ska skämmas!!

  7. Anonym

    Vågade inte berätta först men sen när vi flyttade hittade mamma min dagbok, om gyn undersökning osv. Har ärr och är skadat livet ut. Dom som gjorde det, förstörde mig inta bara psykiskt. ? tyvärr händer detta allt för mkt

  8. Anonym

    Ja verkligen. Somnar skrev ut i ett inlägg i förra veckan. Att jag varit med om en våldtäkt. Jag kan tro (vet) att kejsarsnitt är lättare för min del på det viset iaf. Men alla har olika syn samt smärttrösklar. Kejsarsnitt 2 kanske gör as ont. Vem vet ?

  9. Anonym

    Okej, kejsarsnitt är inget val jag kommer göra, min mamma har gjort två kejsarsnitt och det var det värsta hon varit med om hon tyckte det var värre än att föda vanligt. Allt är så olika från person till person märks det ju.

  10. Anonym

    Kejsarsnitt trodde jag skulle vara en pina, men jag lär nog välja det inför nästa. Gjorde så mkt mindre ont än vanligt (m kom ut båda vägarna) med huvudet på vanligt vis men sen på något vänster försvann hon upp igen ?

stats