isabellaknutsson

En teckning till mormor

Då var denna dagen färdig, Aiden ligger och tittar på Bob och jag ammar.
Jag har en sådan huvudvärk så vet inte riktigt vad jag ska göra, plus att Aiden smällde till mig på näsan med en väska av plast, längst upp på näsan vid benet och det smällde till ordentligt så varje gång jag rör näsan så gör det ont och det strålar bak i huvudet..
Förutom det så har vi haft en bra dag, i förmiddags så städade jag toan och dammsög kök och hall.
Strax därefter fick jag på mig smink och sedan kom mammas kusin, hon var här ett par timmar och så fick vi en paus så kom min mormor och moster som också var här ett par timmar och en kort paus så kom min faster och hon är fortfarande här.
Jag har inte alls varit med med kameran under dagen, tog några snabba bilder imorse på barnen men annars så har jag lagt ifrån mig telefonen flitigt.

Aiden målade en fin teckning till mormor i förmiddags, hon fick ju en parfym också utav oss men en teckning är ju också en fin sak.
Som det verkar nu så blir han högerhänt, han vill alltid måla med höger och får han en penna i vänster så byter han alltid hand.
Däremot på bilden så sitter han och hör prickar och då funkar båda händerna 😉

Jesselines fina klänning, eller kanske mer en body med fin volang, hon fick den av mormor och morfar när hon låg i magen.
Jag är inte mycket för det där med skarpa färger, tryck och mönster på små bebisar men min mamma lyckas alltid hitta så fina plagg som inte går att tacka nej till! Lite avis är jag för jag hittar aldrig något så fint med skarpa färger, tryck och mönster.. Haha

Medans jag städade och sminkade mig fick Jesseline ligga i babygymmet och storebror var där emellanåt för att pussa och prata med lillasyster.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats